کارگاه متقاعدسازی در فروش محصول و خدمات

5/5 - (2 امتیاز)

چگونه مشتری را متقاعد کنیم و به مشتری محصول یا خدمات خود را بفروشیم؟

راه و روش متقاعد کردن مشتری در فروش محصولات و خدمات

کارگاه متقاعدسازی در فروش شامل مباحث گوناگونی است که هدف آن ارتقای مهارت‌های فروشندگی و افزایش فروش محصولات یا خدمات می‌باشد. برخی از سرفصل‌های مهم در این دوره عبارتند از:

  • مفاهیم پایه فروش: این شامل مباحثی مانند ارتباط با مشتری، شناخت مشتری، تحلیل نیازهای مشتری، روش‌های مذاکره و مهارت‌های ارتباطی است.
  • روش‌های تولید محتوا: در این بخش، روش‌های تولید محتوا برای جذب مشتری و افزایش فروش به بررسی می‌پردازد. این شامل نوشتن متن فروش، تهیه ویدئوهای تبلیغاتی، تهیه محتوای ایمیل مارکتینگ و سایر روش‌های مشابه است.
  • فنون مذاکره و مهارت‌های فروش: این شامل فنون مذاکره و تکنیک‌های فروش مانند فنون حجم‌گیری، مهارت‌های مذاکره، فنون قدرت‌بخشی و مهارت‌های پایان‌نامه‌نویسی است.
  • استراتژی‌های بازاریابی: این شامل استراتژی‌های بازاریابی مانند مدیریت برند، تحقیقات بازار، تحلیل رقبا، برنامه‌ریزی تبلیغاتی و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی است.
  • تجربه مشتری: در این بخش به بررسی راه‌های ایجاد تجربه مشتری مطلوب، رفع مشکلات مشتری و بهبود رضایت مشتری پرداخته می‌شود.
  • مدیریت فروش: در این بخش به مباحث مدیریت فروش و بهینه‌سازی فرآیند فروش مانند تحلیل عملکرد فروش، انتخاب و استخدام
آموزش مهارت های نرم برای کار پزشکی
آموزش مهارت های نرم برای پزشکان و کادر درمان

کارگاه متقاعدسازی یک برنامه آموزشی است که طراحی شده تا مهارت های مورد نیاز برای متقاعدسازی و تأثیرگذاری بر دیگران را به شما آموزش دهد. این کارگاه می‌تواند برای مدیران، فروشندگان، رهبران، مدرسان و هر کسی که نیاز به مهارت های متقاعدسازی دارد مفید باشد.

برخی از موضوعاتی که می‌تواند در یک کارگاه متقاعدسازی مورد بحث و آموزش قرار گیرد، شامل موارد زیر است:

۱- تشخیص نیازهای مخاطبان

۲- شناخت مهارت‌های متقاعدسازی، مثل تأیید و رد ادعاها، شناسایی و حل مسائل، و استفاده از منطق و دلایل منطقی

۳- ارائه استراتژی‌های متقاعدسازی در مواجهه با مخاطبان مختلف، از جمله افراد سرسخت، دوستانه، اعتمادکننده، و بسیاری دیگر

۴- تمرین و بهبود مهارت های متقاعدسازی، از جمله تمرین در حضور گروه ها، برگزاری جلسات تشویقی و آموزشی و تمرین ارائه دادن دیدگاه‌های متفاوت به مخاطبان

در کل، کارگاه متقاعدسازی برای تقویت مهارت های ارتباطی و قدرت اقناع شما و همچنین افزایش اعتماد به نفس در برقراری ارتباط با دیگران بسیار مفید است.

کلاس آموزش متقاعدسازی در فروش
کلاس آموزش متقاعدسازی در فروش برای کسب و کارها

برای هماهنگی جهت برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی با شماره ۰۹۱۹۰۹۸۰۱۵۲ تماس بگیرید

مدرس کارگاه متقاعدسازی در فروش 

مدرس دوره خانم دکتر منیره دارستانی می باشد.

خانم دارستانی دارای دکتری برنامه ریزی درسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب می‌باشند. همچنین ایشان مدرس رسمی سازمان فنی و حرفه ای اداره کل تهران هستند.

کلاس پاسخگویی تلفنی
کلاس پاسخگویی تلفنی برای بخش فروش

این فیلم که بخشی از کلاس آموزش متقاعدسازی است را ببینید 

 

زمان برگزاری کلاس آموزشی متقاعدسازی:

این کارگاه تخصصی متقاعد سازی برای فروش در ۹ ساعت و بصورت سه جلسه سه ساعته خواهد بود.

کاربرد مهارت متقاعد سازی در افزایش فروش چیست؟

مهارت متقاعد سازی، توانایی ارتباط برقرار کردن با دیگران و انتقال دیدگاه یا نظرات خود به آن‌ها با هدف قانع کردن و متقاعد ساختن آن‌ها است. این مهارت در افزایش فروش نیز بسیار مهم است، زیرا توانایی متقاعد سازی در فرایند مذاکره و فروش می‌تواند به شما کمک کند تا محصولات و خدمات خود را به مشتریان با موفقیت فروش دهید.

با استفاده از مهارت متقاعد سازی، شما می‌توانید مزایا و مزیت‌های محصولات خود را به مشتریان شرح دهید و آن‌ها را متقاعد کنید که محصول شما برای آن‌ها مناسب است. برای مثال، با استفاده از توانایی متقاعد سازی، می‌توانید با مشتریان خود درباره مزایای محصول خود صحبت کنید، از جمله کیفیت بالا، قیمت مناسب، مزیت رقابتی نسبت به رقبای بازار و خدمات پس از فروش.

علاوه بر این، مهارت متقاعد سازی می‌تواند به شما کمک کند تا با مشتریان خود درباره نقاط ضعف محصولات رقبا صحبت کرده و نقاط قوت محصول خود را با آن‌ها مقایسه کنید. با این کار، مشتریان را متقاعد می‌کنید که محصول شما بهترین گزینه برای آن‌ها است.

در کل، مهارت متقاعد سازی می‌تواند به شما کمک کند تا محصولات و خدمات خود را بهتر به مشتریان خود معرفی کنید و در نتیجه فروش خود را افزایش دهید.

کلاس آموزش متقاعدسازی در تهران

آموزش متقاعد سازی برای فروش محصولات و خدمات به دو صورت حضوری و همچنین آنلاین برگزار می گردد.

شما همچنین ممکن است مانند بیشتر از نویسنده

8 نظرات

  1. معصومه محمدی می گوید

    روش متقاعد سازی مشتری ناراضی چیست؟ چطور مشتریان ناراضی را متقاعد و اغناع کنیم؟

    1. آموزش توسعه کسب و کار می گوید

      چطور با مشتری های ناراضی برخورد کنیم؟
      این‌ها بهترین روش‌های برخورد با ارباب رجوع عصبانی هستن:

      ۱٫ بازخوردشون رو تایید کنید
      اجازه بدید مشتری عصبانی کامل حرفش رو بزنه، دقیق گوش بدید و آخرش هم حرفشون رو تایید کنید.

      ۲٫ جمع آوری اطلاعات بیشتر
      مشتری باید بدونه که شما قصد ندارید از خودتون دفاع کنید و همیشه طرف حق رو میگیرید. بگید که همه‌چیز رو با دقت بررسی می‌کنید و وقتی راه‌حل جبران اشتباه رو پیدا کردید باهاشون تماس می‌گیرید. حتما چک کنید که چندتا مشتری دیگه قبلا شکایت مشابهی رو مطرح کردن. شاید پای یه مشکل بزرگ و ریشه‌ای وسط باشه.

      ۳٫ شنونده‌ی خوبی باشید
      توی فرایند تعامل با مشتری ناراضی، گوش دادن کلید موفقیته. مشتری باید احساس کنه که شنیده میشه و شما نگرانی‌هاش رو درک می‌کنید. پس اول سکوت کنید و بذارید مشتری حرف بزنه. این موضوع توی صحبت تلفنی با مشتری خیلی خیلی مهم‌تره؛ چون مشتری شما رو نمی‌بینه.

      ۴٫ خودتون رو جای مشتری ناراضی بگذارید.
      برای متقاعدسازی مشتری ناراضی، مهربون باشید و خودتان رو جای مشتریان بگذارید! اینطوری راحت‌تر درکشون می‌کنید.

      ۵٫ عذرخواهی کنید
      بابت ناراحتی ایجاد شده عذرخواهی کنید. مهم‌ترین نکته اینه که باید یه تجربه عالی از خدمات مشتریان برای مشتری ناراضی ایجاد کنید. اینطوری یه جورایی تجربه بد رو جبران می‌کنید.

      ۶٫ علت اصلی رو پیدا کنید.
      ممکنه که مشتری حرف اصلیش رو به زبون نیاره. پس حواستون رو خیلی جمع کنید.

      ۷٫ برقراری ارتباط فوری
      توی نحوه برخورد با مشتریان ناراضی، سرعت عمل خیلی مهمه. نباید بذارید حتی یک ساعت هم بگذره. به محض اینکه متوجه نارضایتی مشتری شدید، باهاش تماس بگیرید.

      ۸٫ تماس مدیریت
      به مدیر مجموعه بگید با مشتری شاکی تماس بگیره. بعد از حل مشکل، یک یادداشت، ایمیل و حتی تخفیف برای خرید بعدی ارائه کنید. این کار حسن نیت شما را اثبات میکنه.

      ۹٫ همه‌چیز رو ثبت کنید
      وقتی نارضایتی مشتری‌ها، دلایل و نحوه حل مشکل رو ثبت کنید، یه پایگاه داده‌ی جامع دارید. پس خیلی راحت میتونید مشکلاتی که وجود دارن رو شناسایی و رفع کنید. به علاوه یه دستورکار برای آینده هم پیدا می‌کنید. توصیه ما اینه که حتما یه بخش توی نرم افزار CRM برای این موضوع ایجاد کنید.

ترک یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.